sista april

Gick upp sjukt tidigt imorse men vad gör man inte när sin sambo Jennie fyller år! grattis till henne, vi sjöng och bjöd på tårta, härligt va ;D

Har inte orkat skrivit på några dagar men har några bilder jag måste lägga upp bla på tårtan haha ;) (tyvärr gjorde vi den inte själva)

Men åker iaf hem idag, kommer runt 6 ikväll så hinner väl "fira" valborg en stund iaf :P
Ledig på måndag och tisdag så det blir en lång helg, hoppas på fint väder så man kan steka lite :)

näe nu ska jag göra lite nytta här på samhälls lektionen vi hörs !


Trött tjej

usch jag tror jag fortfarande är trött sen i helgen, de känns så iaf, höll på att försova mig i morse också, tur att bella kom hem från fredrik på morgonen så hon kunde väcka mig tio över åtta, hann med bussen iaf :)

Trots att jag höll på att somna på sista lektionen också så gick jag och bella och träna, känns så bra efteråt ;D

Kollade nyss på biljetter hem också, ska ju åka hem 14 maj tror jag, men de är ju så dyrt! men mamma och jag får fixa de där imorn.

och grattis till pappa som fyller år idag! ringde faktiskt i morse :)

Näe nu ska jag hoppa in i duschen. kram!

En lång natt

Sovit ca fem timmar i natt, känndes väl sådär när man skulle gå upp, tänkte lägga oss och steka lite men såklart var de ju ganska mycket moln så det gick inte så bra ;P

Anledningen till att vi bara sov fem timmar var att vi igår först satt framför en mysig brasa här på källarvägen, sen mitt i natten fick vi för oss att åka in till åre och käka lite, sen när vi åkte tillbaka till järpen fick vi för oss att tända en till brasa och såklart gjorde vi de, slutade med att vi gick hem och sov vid ungefär 5-6 tiden nån gång, länge sen man va vaken såå länge haha.

En mysig helg har det iaf varit och imorn är de skola igen och jag får inte glömma bort att ringa till pappa för han fyller år imorn! jag skickar presenterna med en lastbil ;) haha

aja nu ska jag kolla på one tree hill
see ya



Nationella prov

Hej hopp!

Har gjort nationella engelska prov idag, uppsatts trååkigt! men det gick väl bra hoppas jag :P Fick sluta efter de så vi va bara i skolan typ en timme skönt, tänkte gå hem och sola men så kommer de ju massa moln, dåligt.

Sköönt med helg! har inte en aning om vad som händer men passa på att sova ska jag göra, kan ju hoppas på fint väder också :)

tyvärr ingen bild, kanske kommer senare ;)

what a beautiful day!

När solen skiner då är man ju på topp, blir såå glaad! hade frilufs dag i skolan också, hade inte så mycket att välja på, fotboll eller skidor, vi valde faktiskt fotboll och skönt de, fick sluta tidigt och då va de bara att gå hem och steka på balkongen :) så grymt skönt. Har fått lite färg i anskitet tror jag, röda små kinder ;P

Eftersom det inte blev gymmet idag så va jag ute och gick/sprang, haha måste jobba på min kondition inget att skryta om, om jag säger så ;)

Haha skulle försöka ha lite mysigt framför en brasa och grilla lite marsmallows, men det gick sådär, blev knappt nån brasa men lite hann vi väl grilla ;P

Imorn är det nationella prov i engelska, önska mig lycka till, de här måste gå bra!


Här mår jag bra, i soolen! :)





En glass måste man ju hinna med ;)


Den "lyckade" brasan

Lite blandat

Hejsan hejsan!

dagen har varit väldigt upp och ner, började bra med sol och grejer, hade hål timme så jag och bella gick och köpte en glass och satte oss i solen lite :)  men så fort man sätter sig på matte lektionen så sjunker ju allt ! Blir så j*vla less efter alla dom lektionerna, och ändå måste jag plugga de där j*vla ämnet...

Åkte in till åre där de regnade, konstigt hur de kan vara med vädret haha tråkigt att snacka om vädret men i järpen va de ju fint ;P aja iaf så tränade jag lite skönt de.

Sitter nu framför tv:n har precis spelat brännboll, inget man gör varje dag, tur att man bor så många :)

Bilderna blir ju skit stora :P men om jag förminskar dom blir dom konstiga :/






Tisdag

Varför skulle vädret bli så fint nu på kvällen för, varit mulet hela dagen nästan, men på kvällen vart de fint fast de var väl skönt eftersom jag och Simone nyss va ute och gick :) Nu väntar jag bara på desperate housewives :D

Och nu kommer jag börja lägga ut mer bilder tror jag, kameran på den nya mobilen är ju mycket bättre än vad den va på den förra, så nu kommer jag lägga in bilderna på datorn, roligt va? :)

Bilder från igår när vi va ute och gick i de fina vädret.







Back in järpen

Då va man tillbaka i järpen då, efter en veckas lov, jobbigt att börja skolan igen men med tanke på att det bara är 8 veckor kvar till sommarlov så ska de väl funka :D

Lovet har väl varit både upp och ner, vart ju sjuk halva, men det slutade väl helt OK, och lite shopping hann jag med också :)

Köpt en ny mobil har jag också gjort, eller fick den av mamma och pappa som en present i förtid, fyller ju år om en månad ;)






En kväll med sofie

Tudiluu!

Sitter och väntar på att sofie ska komma till mig, blir bara hemma och kolla på film, sugen på en skräckfilm så ska väl försöka leta fram en sån då :)

Idag iaf så va jag på stan med mimmi, eller ja kina restaurang och käkade och servitrisen trodde vi va tvillingar :O haha, såå lika är vi verkligen inte, men tydligen så tyckte hon de, va lite roligt tycker jag. Åkte till mormor och morfar sen och hälsade på, och snälla som dom är så inkasserade man lite i plånboken, passar bra eftersom jag ska till köpis imorn och shoppa lite kläder !

känner att de kommer bli en flummig kväll, ser fram emot de haha ;D nu ska jag fortsätta att vänta på sofie ha de gött !


En lugn morron

Såå skönt med lov, tråkigt att dom här hemma inte har lov men jag hinner träffa dom efter skolan iaf.
Tar det bara lugnt på morgonen, har kikat på andra avenyn och käkat frukost, ska snart göra mig iordning så jag kan åka in till stan och träffa syrran så vi kan käka nånstans, sen ska jag och pappa på den här kursen man måste gå innan man får övningsköra, tråkigt men det måste göras :P

Ska även kolla synen, och den borde det inte vara nå fel på tycker jag ! ;)

Jag är sugen på att gå på bio, "fast and furious" hoppas vi går på den ikväll, bara sofie kan... hmm de är där problemet ligger, hon ska ju sjunga ikväll så hon kanske inte hinner, men de där löser sig nog :)


Church street

Som sagt så fyllde ju Elina år idag, köpte en jätte söt bh i present, hoppas hon kan ha de den :) Sen gick vi ut och käkade jag,sofie,elina,anton,mange, och hennes föräldrar, och guuud va gott det va, är fortfarande jobbigt mätt.
Iaf så kom pappa och hämtade mig och sofie sen, så jag hann övningsköra lite nu på kvällen, de är så skooj !

Och kan man avsluta en dag bättre än med desperate housewives dubbla avsnitt, inte helt fel.




Elinas fina efterrätt! tyvärr inte elina på bilden ;)


En nöjd elina, lite rökigt på bilden men men.


haha försökte få en nogurlunda bra bild på oss ;)

Dags att sova, godnatt!



 


Solen skiner

Och jag börjar äntligen bli frisk! kan det bli bättre. Kan ju till och med svälja nu, det va nå nytt ;). Måste åka ner på stan idag, ska köpa träningskläder och present till elina, har ju inte hunnit göra de förens nu. Bruden fyller ju faktiskt år idag, 17 långa år, Grattis gumman :D
Shit vad många som fyller år i april, syrran,mamma,pappa, och elina, en hel del :P
 Ikväll ska jag ut och käka med elina och hennes familj och sofie, ska bli mysigt, hoppas jag kan äta maten bara.

Men nu ska jag kika på lite andra avenyn och käka lite frukost.


Påsk

Lite seg med att skriva, och någon särskild glad påsk vet jag inte om det har varit, har ju bara legat hemma och varit sjuk :(

Men har iaf mått mycket bättre idag, åkte in till syrran och spelade lite "wii" riktigt roligt de där ju, sen funderar jag på om jag ska ut och övningsköra lite, har ju inte gått kursen än så än kör jag inte i trafiken, och tur är väl de ;)


Treo och grädde?

Fy fan säger jag bara för treo och grädde! kanske undrar varför jag ens provat detta men de är ju så att jag är sjuk igen ! börjar bli riktigt trött på de nu, och som vanligt så är det halsen de gäller, har köttelfeber, inte ett dugg roligt :( Läkaren sa iaf att man skulle prova att dricka grädde med en treo, och det är nog det värsta jag någonsin druckit!

Hade iaf bella på besök här i gävle/valbo, stackarn fick vara här när jag mådde såhär dåligt, men vi hann iaf kika lite på köpis och stan, dock inge shopping, förutom present till mamma som fyller år idag, hon fick en "choklad fondy" av mig, måste prova den imorn om de går ner i halsen dvs :)

Men nu måste jag fortsätta att kolla på talang 2009, får ju inte missa david :)

kramkram


God kväll

Hejsan hejsan!

Orkar inte skriva så mycket, förutom att jag har jobbat och sen tränat idag, rikigt skönt va de :)
Ja sen vet jag inte riktigt vad jag ska säga, förutom att det kommer lite bilder från igår och även när vi jobbade idag ;)








På väg till "supersession"










Folk från "supersession" Får inte glömma bort att berätta att vi tog kort med "Tj schiller" Tyvärr har jag inte bilden :P 

Nu till jobbet

Man måste väl få börja med lite rast eller ;)


Även simone ville ha rast


Jennie va duktig och jobba ;)
Näe ska jag vara ärlig så jobbade alla på jätte bra :)

Nu ska jag sova, vi hörs :) puss&kram

God morgon

Måste börja med och säga Grattis till min syster som fyller hela 23 år idag, grattis till henne :D Har faktiskt redan ringt till henne, men stackaren jobbar ju, inte roligt.

Sen igår va vi på tävlingen som Jon Olsson anordnat, riktigt häftigt va de även om jag inte är så insatt. Vi fick även en bild med mig,bella,carro och Jon Olsson, va ju tvungen och fråga om vi fick ta ett kort när vi såg han inne på holiday ;D

Sen ikväll ska nog jag och bella in till åre och kolla på "super sessions film and photo contest" som är inne på holiday club, får se hur vi gör om vi åker in eller inte, men troligtvis.

Saknar er där hemma, men snart ses vi :)
puss&kram


Golds gym!

Äntligen har jag och bella kommit iväg till gymmet i åre, pratat med dom om priser osv, och dom samarbetar med ett gym hemma i gävle också så de blir kanon, kan man träna hemma också :)
Provade på lite idag, men första dagen är alltid seg tycker jag, man måste komma igång lite:P Så imorn ska vi in och träna efter skolan, sen ska vi kika på skidtävlingen på kvällen :)

Om exakt en vecka idag, åker jag hem :P va nyss hemma, men nu blir jag iaf hemma en hel vecka, ska bli skönt :) Och förresten ska Bella följa med hem på torsdagen men åker hem dagen efter, men de ska bli rooligt, hoppas köpis eller nått har öppet på fredagen så vi kan åka dit och kika lite :) Får väl se vad vi hittar på på torsdagen, kommer hem runt 6 på kvällen, så nånting ska vi väl kunna hitta på :)

Men nu ska jag göra nått annat, vet inte vad ;D men vi hörs!




April april

Första April idag, shiiet va fort de går, bara typ två månader kvar av skolan :D men man ska klara dom två månaderna också ;P
Har inte åkt på nå april skämt än iaf, glad för de ;P Försökte lura elina att jag hade fått VG på matte provet, men till och med hon förstog att det var ett skämt, de är ju för bra för att vara sant hahah ;D

Har lagt in lite tvätt nyss, om ni ville veta ;P Måste passa på att tvätta innan jag åker hem, drygt att behöva börja med de tycker jag, och för att vara snäll mot mamma såklart ;)

Nu ska jag gå, måste städa ! ser för jävligt ut :P

RSS 2.0