Mamma

Idag har mamma kommit, blev förvånad när hon helt plötsligt dök upp i skolan för att hämta nyckeln till lägenheten. Gick och fikade efter skolan, mysigt :) Åkte sen och handlade lite mat, blev väl ingen super duper middag men det va väldigt gott ändå, köttbullar och ris och sås, de ni ;)
Har fått mina efterlängtade snickerskakor också, syrran har verkligen lyckats med dom, dom är farligt goda ! Härligt med lite sällskap här hemma också, hehe :)

Fick en present av mormor också, en skylt där de står "gått till krogen" lite tidigt men de kommer ju, Hänger den utanför dörren på fredagarna ;)




Kycklingsallad a lá tove

Yepp har precis käkat kycklingsallad och guuud va gott det va, mycket nöjd måste jag säga :) Måste plugga lite till livsmedels provet snart också, har faktiskt gjort de lite hos Simone samtidigt som vi färgade håret.
Använde en ny färg idag men de blev ingen större skillnad, kanske liiite mer brunt ist för svart, jag som vill ha en större förändring! ska nog göra nått annat snart igen, kanske nå slingor eller nått? :)

Tyvärr ingen bild idag, tråkigt jag vet men men.. Imorn kommer mamma! weei ska bli roligt :)
pusspuss

SNÖ!

Vi ser det snöar vi ser de snöar de va väl ... roligt hurraa! haha njaa de känns lite både och, de är ju trots allt bara september och det snöar redan helt sjukt :P kallt är de också, fram med vinterjackan ! Kanske inte kan vänta tills på höstlovet för att köpa en ny, kanske gör de redan nu när mamma kommer :)

Försökte ta bilder, men de såg ut att snöa mer i verkligheten :P





Träning på en fredag

Känns så grymt bra ! haha vet inte varför de känns bättre på fredagar men då känner man sig extra duktig ;P Passade på att sola lite också, inte helt fel de heller :)

Har inte en aning om vad som händer ikväll, men har ingen lust att bara sitta hemma så nånting måste de bli. Gjorde iaf vin provet idag, känns som att de gick bra men jag vågar aldrig säga nått innan jag fått tillbaka de så får väl se hur de går, slutade efter lunchen idag mycket skönt :)

Nu blir de duschen puss

Trött tjej

Guud va trött jag är! helt sjukt, gick på body balance idag fast jag inte var så peppad, måste plugga lite till innan jag går och lägger mig, men ikväll blir de tidigt de är en sak som är säker.

Nästa vecka kommer mamma upp, med en massa godsaker också  haha, får se till att träna riktigt nu då så jag förtjänar allt de goda, bla så har syrran min bakat snickerskakor muums! :) Ska bli roligt att mamma kommer upp, kanske kan passa på att shoppa nånting då :)

pusspåer

Prov imorn

Kan ni tänka er? jag sitter faktiskt och pluggar helt otroligt, har vin prov imorn så måste plugga så jag klarar de, men de känns ganska bra faktiskt :) men de visar sig imorn.

Va på studiebesök idag, va helt OK, fick sluta ganska tidigt faktiskt, två skönt :) Men nu ska jag fortsätta med pluggandet! puss



Takida

Ni har säkert redan hört den "nya" låten "as you die" men den är ju grymt bra ! jag börjar alltid tänka så mycket när jag lyssnar på takida, men dom är riktigt bra ibland när man är sugen på att lyssna på dom. Vet inte varför jag börjar tänka på syrran men de va nog för att hon började lyssna på dom och sen gjorde jag också de haha :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har tränat bål idag, rullade runt på en sån där boll men de va riktigt härligt, hoppas på träningsverk imorn!

Saknar er där hemma ska ni veta! men kommer vara hemma tre veckor sen när jag kommer hem så vi lär ju hinna ses! pusspåer!



Sovmorron!

Grymt skönt  med sovmorron, bussen går inte förns tio över tio :) Nån sa att vi inte hade någon svenska idag så då blev de så.
Det regnar ute och vi ska ha orgientering på idrotten , de är nog fan de värsta jag vet ! hatar att springa runt i skogen som en idiot.. Aja måste klä på mig nu, sen ska jag ta mitt fina rosa paraply till skolan ;)

Broken

Elina fyllde ju 17 år idag ! och det firades med att gå ut och käka på broken, lika gott som vanligt på de där stället :) Gick till tu sen jag och Simone satte oss i tvättstugan eftersom hon va tvugen att tvätta så satt vi där typ en timme och bara pratade på, hade ju en del att prata om :)

Ska väl kika lite på tv sen blir de sängen, puss

Håller med syrran

Jag hatar också rubriker ! kommer aldrig på någon bra :P Aja söndag igen då, har precis hängt lite tvätt och ska träna sen vid fyra tänkte jag. Men innan de ska jag plugga lite på vin, har ju prov i de på fredag lika bra att börja i tid :)

Iaf så i fredags hade vi ju lite ost och kex på kvällen, va mycket mysigt och trevligt med lite folk här :) Igår va de en lugn dag, jag Simone, Ruda, Rippa och Bettan gick och bowlade på holiday, och jag kom näst sist! fyfan, brukar faktiskt inte gå sådär dåligt... haha Simone vann iaf kul för henne... ;)








Hade kanon väder igår! så jävla skönt. En bild från Simones balkong :)


Ostkväll

Tjejerna kommer hit snart eller ja om ca en timme, så ska vi ha lite kex och ost och sånt mysigt :) Ska bara fixa håret sen är jag klar, och städat har jag gjort också. Det är bra när det kommer folk hit då är man ju tvungen.

Ha en bra kväll! :)


ps, jätte roligt när ni kommenterar i bloggen. I like it! fortsätt med de :D

Torsdag

Kom hem från gymmet för ett tag sen, va på body balance idag lika härligt som vanligt :) Kanske mycket tjat om träning, men kom ihåg "love dosen't needs handles ;)" Sen käkade jag upp min sista lasagne som mamma har gjort som jag har tagit med mig så nu får jag börja laga mat varje dag jobbigt :( annars har de ju bara varit att ta fram från frysen ;)

Pratade med Frida nyss och då kom jag plötsligt på att jag har läxa tills imorn! ska ju svara på nå frågor om vin som vi går igenom på dryckeskunskapen :P får försöka göra de efter duschen då.

Hade hotell i skolan sen gick jag och Bella upp till Simone som va tvugen att städa, Bella hjälpte till men för min del vart de soffan och kollade på när dom städade ;) mohaha



Simone står och diskar medans hon sjunger på sin Barbie hits skiva..


Jag tog kort på mig själv ist ;)

Onsdag

Tänkte nästan vara hemma från skolan idag, när jag vaknade va jag jätte yr och hade ont i huvet, men gick till skolan ändå de va ju trots allt första lektionen i hotell idag. Mådde iaf bättre senare på dagen men gick hem efter skolan och sov en stund, aldrig fel de eller! :)

Senare kom Ruda på besök och medans jag käkade middag bjöd jag han på äppelkaka, snällt va :) Sen blev de filmen "walk the line" bra film de där, låtarna med Johnny Cash är ju ganska härliga :P


Sov morron imorn! weeei ända till tjugo i tio, riktigt sköönt :)
godnatt

Dom här tisdagarna..

Kommer inte vara nån dag jag jublar åt när jag går upp på morgonen klockan sex för att ta bussen tjugo över sju ! Shiit va trött jag är på sista lektionen som är engelska btw..
Men de är väl bara att vänja sig, hade NK idag (natur kunskap) där vi vaskade guld haha, hittade tyvärr inget guld ;P

Gick hem till Bella efter skolan och kikade lite på tv och åt macka sen blev de träning på gymmet. Kom ner i spagat idag ! weei känns viktigt, måste ju bevisa att jag är gammal gymnast ;)



haha bilden va väl inget att hurra för men där ser ni :)

Antinollning

Go kväll!

Idag har det varit antinollning, alltså där hr ettor och tvåor är blandad  i olika lag och utklädda . Min grupp skulle föreställa "räddningstjänst" men de var bara vi i tvåan dvs jag, Eric och Jimmy som var utkädda till brandmän och en polis, ettorna klädde inte ut sig, tråkigt.. :( Men iaf så gör man olika tävlingar/lekar sen käkar man tre rätters som treorna gör, mycket gott vill jag säga :) Och under middagen så ska tvåorna göra olika saker som till exempel så skulle jag låtsass att jag tror att jag var en kändis och sen även äta från andras tallrikar haha mycket roligt va de eftersom dom gick på att jag trodde jag va känd hemma och hade vart med i big brother i danmark hahah, soo funny ;D Simone skulle lura dom och säga att hon hade snott en bil.. haha de gick dom också på :D
Men de va mycket trevlig dag och jäkla skönt väder :)

Här kommer bilder och bilderna talar väl för sig själv ;)












Trött som jag är ska jag snart gå och lägga mig
sweet dreams!


Ingen sol

Va trött jag blir, gick hela vägen ner till holiday och skulle sola, när jag kommer dit står de "ur funktion" suck... Men då kan man ju hoppas på att dom byter ut det till ett nyare ist då! Kanske solar på gymmet ist, haha jag verkar fan desperat men så är de inte :P

Gick upp till Simone en sväng där även Eric och Carljohan va, satt bara och prata lite, nu är jag hemma och tvättar. Ska iväg och träna efter tvättandet.

Har även druckit en utsökt smoothie med annanas jordgubb och yoghurt mums!




ännu en söndag

Shiit jag tyckte nyss de va söndag och jag satt här och skrev i bloggen, hehe söndagar ser ju typ likadana ut varje gång tycker jag, alla lite halft döda sådär orkar inte göra så mycket, så de blir en sån där fixar dag, sola lite och sedan träna , de gillar vi ;)


Pratat lite med Sofie idag också, måste ju höra allt gossip som händer där hemma också :) Har ingen hemlängtan alls men när man pratar med folk där hemma saknar man ju dom såklart och skulle vilja träffa alla, men kommer ju hem till höstlovet och blir ju hemma hela tre veckor! Snart kommer mamma upp också, i slutet av denna månad. Ska bli roligt, hon vill att vi ska springa upp till fjällgården! så det är ju bara att träna på de! Vet inte riktigt vart man springer då men uppför är de helt klart..




Lördag

Har precis duschat och de va riktigt sköönt! Efter ännu en kväll i järpen... men de är ju trevligt där, kul och träffa folk :) Sov hos Simone i natt och käkade sen på max, inte bra men har ju faktiskt tränat fyra dagar den här veckan plus att de blir nog en sväng till gymmet imorn också!

Ska träffa Simone och Bella senare bara Bella kommer till åre nångång, sov ju i järpen hon :) Vi pratade faktiskt om att åka in till Östersund och kika på bio men vet inte om plånboken blir så glad då ;P vi får se vad som händer helt enkelt.

pusss

Ny design!

And I love it !


Får tacka Camilla och Mimmi så mycket för den nya designen, va tycks? ;)


see you suckers! :D

Slut med kök

Igår va sista dagen jag hade kök, så direkt efter skolan gick jag och bella till kicks och köpte naglar, ett gelé kit liksom, så bella hjälpte mig att göra naglar, blev ganska så bra eftersom de va första gången, men inte riktigt som när man går till salong men ;)

Idag är de freeedag iaf! skönt med helg som alltid, 11 september är de idag också och Alice fyller år, grattis till henne! :D

Ska duscha snart , sen får vi se vad vi hittar på ikväll, de regnar :( tråkigt ! och kallt börjar de bli också..

aja ha en toppen dag!


Lagomt långa ;)


Nej såhär blev dom :)


Dance delux

hej hopp!

Idag va vi tjejer på dance delux som jag skrev igår, jag va lite skeptisk mot de först tänkte att de bara skulle vara svårt så man inte hängde med men de gick ganska bra och va roligt och riktigt jobbigt, de är skönt att träna när man inte tänker att man tränat, haha förstår ni? nu tänkte man ju mest att man dansade men så blev de riktigt jobbigt iaf, haha härligt va de iaf :) Imorn blir de body balance, de är mer att man ska bli smidig man blir inte så svettig men de men är ändå jobbigt, men samtidigt roligt och smidig är väl aldrig fel att vara ;D

jaja nog om träning, fan vad jag snackar om de hela tiden.. jaja vi har iaf börjat prata om en utomlands resa, som blir nästa år alltså, är redan taggad! då är man 18 och allt! Då tänkte iaf jag, Bella, Simone och Jennie åka. Men så hör både Frida och Natta av sig och säger att jag ska åka med dom utomlands, blev såklart skit glad skulle ju vara grymt roligt att åka med er också tjejer, men jag har tyvärr inte råd med två resor :( Som sagt så är de ju inte förns nästa år så de är ju ett tag kvar, men nått att längta till iaf! :)

Nu ska jag kika på tv, eller nej! jag ska faktist läsa den där j*vla boken som jag har "karisma koden" heter den, fråga mig inte vad den handlar om, för knappt jag vet, jaja den måste läsas iaf så det ska jag göra nu!

pusspåer!



Soft dag =)

Har haft en nice dag i skolan, började nio med mat teori och gick igenom menyn som vi ska ha på onsdag och torsdag, jag ska ha varmrätt den här veckan, hur ska detta gå?... det visar sig imorn ;P Aja sen gick vi igenom allt om projektet vi ska ha, jag bella simone och jennie, men vi vet inte vad vi vill göra än? hmm måste sätta oss på nått mysigt café och disskutera :)
Sen i slutet av dagen hade vi volleyboll haha vårat lag förlorade buhuu vad ledsen jag blev... hehe nej inte riktigt, de va skoj ändå :)

En tråkig nyhet är att jag inte får tatuera mig innan jag blir 18, har blivit riktigt sugen på att göra en tatuering nämligen, men måste vänta tills jag är 18 så jag får nog önska mig de i present ist :) Ska kolla ordentligt på motiv och hur den ska se ut, kanske nån som är duktig på att rita kanske har några förslag, tänkte på Ia ;D men men de är ju ett tag kvar..

Nu ska jag snart iväg och träna, igår körde vi ju body balance mycket roligare andra gången, man kunde lite fler rörelser då, men idag blir de vanlig träning och imorn blir de dance delux och på torsdag ännu en gång body balance, ligger i hårdträning förstår ni ;)








ha en bra dag! puss

En riktig söndag

*sola
*städa
*träna
*plugga
*film

Så ser fan en riktig söndag ut för mig, söndagar är en sån där dag då man ska försöka ta tag i saker, än så länge har jag bara solat, men ska snart börja städa här i lägenheten ser för jävligt ut här.. Sen ska jag träna också, borde tvätta också... hmm får bli efter att jag tränat! sen ska jag och Simone plugga engelska sen kolla på film, kanske blir beck, passar så bra på en söndag haha :)

Näe nu ska jag ta tag i mitt liv.. haha vi hörs! puss

Taco kväll

Tjohooo !

Idag efter skolan gick jag och bettan och solade, såå skönt! känner att jag måste göra de nån gång mer så de tar nånting, första gången brukar bli sådär, men shit va varmt de vart i de där jävla solariumet, fläkten va väl inte rikigt den bästa måste jag säga ;P Men när jag ändå håller på att träna och grejer varför inte bli lite brun också? alltid snyggt!

Ikväll blir de tacos med tjejerna! myysigt. sen vet jag inte riktigt vart vi tar vägen men de visar sig, kanske drar till bella :)

Nu ska jag se vad jag ska ha på mig ikväll pusspåer hoppas ni får en treevlig fredag kväll :D

Jultidningar nu?

Är det inte lite väl tidigt med de nu? haha ringde nyss på dörrn till min förvåning, öppnade så stog de två små grabbar där och fråga om jag skulle köpa jultidningar.. hmm inget för mig va ;P

jag har själv aldrig sålt nå jultidingar så vet inte när man börjar göra de heller hehe jaja glöm inte att det är scary movie 4 ikväll, kommer inte riktigt ihåg om den är så bra men måste se den iaf !





body balance (Y)

jaa då har man provat på body balance då, riktigt roligt va de faktiskt, tänk dig yoga thai grej och sånt där, lite svårt med alla rörelser, + att jag har grym träningsverk i benen, de gjorde ju de hela inte lättare men va roligt iaf och ska prova de flera gånger så man kommer in i de :)

vad ska jag säga mer.. Imorn är det fredag ! redan.. de går ju lika fort som vanligt men skönt med helg!

Nu ska jag käka lite lasagne mums! vi sees pusspåer



Typ sådär såg de ut ;D

En sväng till simone

Kom hem för ett tag sen, gick till simone och pratade massa skit, de som vi är så bra på ;) nej då vi är så snälla, gick och kikade runt vad alla andra gjorde också trevligt trevligt.
Sitter just nu bara här, och kan ju inte låta bli att läsa alla bloggar! de blir lite som ett beroende, haha kanske va och ta i men de är ju lite roligt iaf ;P

Och eftersom jag inte fattar hur jag ska svara på komentarer så svarar jag i inläggen ist. Klart "trion" kan komma upp, skulle vara superkul! Får prata ihop oss om när ni ska komma och sådär, sen ska jag bara fixa en säng till alla också :)

Bjuder på en supersöt bild av simone, som btw sov här i förrgår myys! :)



Hon hade haft flätor, de är därför ;) tror ni annars jag skulle låta henne sova hos mig.. moahah puss på dig!

Ska snart sova godnatt

Bränt socker

Bläää ! kände jag för kök idag när de första jag gör är att bränna en massa socker haha va ju bara att börja om och då gick det mycket bättre :) Skulle göra chiliglacerade annanas, och tillslut gick de, så imorn måste de gå bättre, vet inte om kock är nånting för mig ;)

Efter skolan va de bara att gå hem och byta om sen upp till golds och träna, gick kanon idag, va riktigt peppad! känns som att de kommer bli träningsverk imorn. Vi bokade in oss på body balance imorn, så imorn blir de träning klockan fem :) Haha får väl se vad body balance är då, men ska bli roligt att prova.

Tack för kommentarerna tjejer! klart ni ska komma upp och hälsa på, Frida är redan på hugget och kollar efter tågbiljetter, de gillar jag! :D


Nu blir de duschen, sen ska jag faktiskt läsa i boken som vi måste läsa i svenskan, sen kanske de blir till att träffa simone :)
Pusspuss

Lååång tisdag!

Vet ni när jag slutade skolan idag?! HALV SEX jaa ni läste rätt! kom hem typ kvart i sex , helt sjukt, åkte till skolan med tjugo över 7 bussen i morse och kom hem så sent, tisdagar är verkligen lååånga. Men de är för att vi har skola i järpen och sen en sista lektion i Åre, då vi ska gå igenom menyn som vi ska ha på onsdag och torsdag, imorn ska jag göra dessert , nice :)

Läste just en komentar från min kära vän där hemma Elina och självklart ska jag lägga ut lite bilder på lägenheten, ni har väl inte glömt att jag fått min rosa mixer och dammsugare också, och självklart finns de på bild ;)







Ungefär sådär ser de ut då :)


Rosa dammsugare och mixern :) (Y)

Nu måste jag snart sova , ingen träning blev de idag heller... men imorn då jävlar! skärpning!
hoppas ni har de bra där hemma också! pusspåer
Godnatt

RSS 2.0