Desperate housewives..

Vafaan! jag orkar inte vänta tills typ i vår för att se fortsättningen... + att det slutade typ likadant som förra året eller när de nu var.. allt blev kaos, sist var det storm och nu va de ett flygplan som krascha.. näe jag blev lite irriterad faktiskt.. Men kan fortfarande inte sluta älska serien ;D Nån som kan ladda hem hela serien så säg gärna till?! :D

Näe nu måste jag läsa igenom livsmedel grejen..





Känner mig duktig

Känns som en bra dag idag, köpte liftkort efter skolan (kändes väl kanske inte lika bra i mammas plånka men ;) ) gjorde ansvarsfull alkohol provet, tvättar och har ätit och ska snart gå och träna! känns som man fått saker gjorda,  de gillar jag :)

Va ett tag sen jag skrev, men i helgen va jag ju som sagt hemma och begravningen va jätte fin !
Sen gjorde jag väl inte mycket mer i helgen förutom att mamma bakade pepparkaks hus och jag hjälpte till lite iaf.., och jaa Elina vi får se till att ses på jul lovet ist ;) haha sällan vi !

David, jag kan koka ris om jag bara VILL, jag hade bara ingen lust ;D

Nu ska jag plugga till livsmedels provet som jag har imorn..


pussen




Sällan jag..

Sällan jag somnar ! La mig på soffan vid halv åtta, skulle bara blunda lite ju ;) men somnar självklart och vaknar i lite halft panik kvart i nio.. har ju inte ens packat! Jag åker ju hem till valbo/gävle imorn, pga begravning på fredag..
Men jag hinner fortfarande packa, för så mycket grejer ska jag faktiskt inte ha med mig hem, jag lämnar till och med älsklingen här.. datort såklart ;)

Åt en mycket god middag idag, kyckling och sallad tummen upp för det (Y)



RSS 2.0