17 idag!

Har inte skrivit på ett tag men måste nu passa på att säga att jag fyller år idag ;D 17 år, känns väl egentligen inget speciellt men skönt att de bara är ett år kvar tills man är 18 ;P

Puss&kram!


Lördag!

Goodmorning sunshine!

Som vanligt när det är helg och man verkligen får sova ut så kan jag såklart inte göra de, kan kanske bero på att jag visste att de skulle vara sol och jag vill ut och steka lite ;D men vad ser jag när jag kommer upp, självklart moln! men det kanske inte är så farligt, fast å andra sidan är ju klockan inte ens tio än heller... haha.

Alla sover här hemma också så ingen att prata med, tråkigt. Men ska nog se till att få upp simone snart, snäll jag är :)
Hade inte mycket mer att säga för tillfället, kanske skriver senare, ha de bra !

Folk på besök

Idag kom dom nya ettorna och kollade på hur vi bodde! satt här i soffan som en apa i en bur, och alla bara gick och kollade på lägenheten och frågade lite hur de va och så haha, jag och bella hade väl kunnat städa rummet en aning bättre, men det kommer ju inte se bättre ut när dom bor här så ;P Tänk att det var jag för ett år sen, kommer ihåg att jag va skit nervös när jag skulle hit på preliminär dagen, men roligt va de :)

äntligen klar med nationella proven i engelska, nu är det bara det värsta kvar, matten... men ska plugga, och den här gången SKA jag plugga, de behövs, pluggade faktist igår, de ni ;)

Vet som vanligt inte riktigt vad som händer ikväll, men det är ju ett tag kvar så de visar sig :)


Dags igen

Go morgon!

Jahapp då va det dags att åka igen då, helgerna går ju så fort! hinner ju knappt komma hem innan man ska åka igen. men har haft de härligt hemma, roligt att träffa tjejerna, men de är det väl alltid :D

Men roligt att jag kollade på biljetterna igår och såg att jag ska åka buss nu från gävle till hudiksvall, haha tur va väl att jag såg de, annars hade jag väl stått och väntat på nått tåg som aldrig skulle komma :P Tre byten idag! hur drygt är inte det, man hinner ju inte sätta sig förns man ska byta tåg igen, drygt !  Men men sånt är livet !

näe ska väl ta och åka snart. see ya!

Presenter

Hej hopp!
Länge sen nu, men det är inte så roligt att sätta sig framför datorn när de är gudomligt skönt väder ute, har legat och stekt två dagar och idag gick de ju inte så bra.
Men idag har vi iaf "firat" mig lite, eftersom jag snart fyller år. Mormor och morfar kom och fikade lite så fick jag en parfym och en ring + 500kr :) Ringen matchar armbandet och halsbandet som jag fick av mimmi igår grymt snyggt om jag får säga det själv ;)

Har även vart ute och kört lite med pappa, eller ja inte i trafiken då eftersom papprerna aldrig kommer! så det får bli i sommar.
Provade på att backa lite idag och det är fan inte det lättaste men det kommer väl för hoppningsvis ;P








Första maj !

En grymt skön dag, underbart väder och det är äntligen maj! bara en månad kvar av skolan nästan, helt sjukt vad fort det har gått! hänger ju knappt med ;P

Har bara legat och stekt på altan idag, får lite sommarkänsla så härligt!
Ska snart träffa elina och kanske sofie, får se vad vi hittar på, antagligen sitta i solen lite till :)

Nu är det bara 18 dagar kvar tills jag är 17, men ska fira mig i helgen för jag kommer inte hem förns på sommarlovet nästa gång :) och tänk då är det verkligen SOMMARLOV ! :D
Näe nu ska jag inte tänka så långt fram, jag har fortfarande kvar saker i skolan, men men ska njuta av ledigheten nu ;)
 


RSS 2.0