Jag är räddad !

Va ju tvungen att gå till Ica och handla cola, pizza och en chokladbit, det räddade min dag ska jag säga er ! Men som syrran och mamma säger "väldigt orutinerat att inte handla gosakerna man vill ha dagen efter redan dagen före" haha dålig stil av mig, mamma säger att det sitter i generna så jag måste väl lära mig det då ;) Händer inte allt för mycket idag, blir väl att kika på nån film senare kanske, orkar nog inte träna.. fan det får bli imorn jag lovar !
soo long suckers ! :)

Bakis eller?..

.. Nej faktiskt inte så värst ! Har iof sovit fram till halv tre så har väl sovit bort det mesta, och det är skönt ! Jag har glömt mitt kort på praktiken.. och jag måste verkligen gå och hämta de nu så jag sen kan gå till Ica och köpa COLA för det är precis vad jag behöver nu känner jag :)
Annars då så va kvällen riktigt nice igår tycker jag, jag och Bella sprang runtrunt där inne på Dippan och hade det riktigt trevligt, avslutade kvällen med lite max.. inte bra men men.


En söndag

Igår skulle de vart praktik men jag hade "ont i huvet" och mådde inte så bra ;) så blev en hemma dag med Bella framför tvn och bara sova lite. Jag ska skärpa mig och gå på alla praktikdagar nu i februari, jag lovar ! :)

Iaf idag är det söndag och det är sista veckan som är "studentvecka" här i Åre nu, därför tänkte vi att vi måste gå på Dippan ikväll och skaka loss lite, tror och hoppas det blir mycket folk ikväll ! Är faktiskt ledig imorn, bara för att påpeka det. Duschen väntar och sen upp till Bella och förtära lite alkohol ;)
godkväll på er !


Ett glas vin..

Känner mig nöjd med dagen måste jag säga ! jobbat 8 timmar nu från 16-00 , känns inte helt fel och tiden gick faktiskt fort nu på kvällen, men de brukar den iof göra när man serverar (Y).

Skönt att stressa ner lite med ett glas vin (tant Tove kom fram..) så Bella kommer hit en sväng, härligt har inte träffat henne på hmm två dagar är det nu va... inte bra ! jaja ha en trevlig kväll
pusspåer !

ps, syster klart det blir en summersby när jag kommer hem ;)


SKÅL !

"Gå upp nu då din jävla fjant"

Nya appen som man har skaffat sig på telen är ju Katrin Zytomierska när hon väcker en.. då får man höra såna fina kommentarer, men ibland säger hon "gå upp nu då tjockis där kan du inte ligga hela dagen" ganska bra, kan ju hända att man blir sugen på att gå till gymmet då :)

Precis avslutat praktiken för idag och nu väntar som sagt jobb på Åre gården. Sen kan det hända att det blir en afterwork såhär på en fredag , har ju trots allt sov morron imorn :)

Puss&kram


Depp prat..

Oj vilken uppmuntrande överskrift men ibland bara måste man ha sina deppiga dagar och de är då man ska prata ut med Sofie, hon håller med och tycker synd om mig, då känns allt lättare ;) .. En sån dag va idag, och tyvärr ganska många dagar är sånna men jag ska verkligen rycka upp mig ! Annars funkar det inte..

Imorn är det mycket som står på schemat, först "prakke" kanske jag ska säga , folk som inte hänger med så är det "praktik", föredrar ordet praktik men tänkte att Sofie skulle hänga med.. haha. jaja iaf efter praktiken som slutar halv tre går jag hem och sitter förmodligen vid facebooken och sen går jag och jobbar på Åre gården klockan 4. Känner mig redan duktig !

Nu gott folk är det sängen som gäller, nån film så somnar jag sen.

Godnatt med er :)


Att vara på ica

.. själv... Är nog bland de värsta jag vet.. hatar att gå runt där och inte kunna prata med någon?! Så alltid när jag går dit själv försöker jag ringa någon, som typ Sofie eller Mimmi haha men ingen svarade :( aja jag klarade det ju iaf..

Idag står praktik på schemat.. tjohoo ! Väntar fortfarande på "one piece(n)" men såfort den kommer ska de finnas bild på det !

kramen!


Alltid roligare med en bild så favvokillen får vara med ! saknar honom :)

Back again..

Okej det här är sista gången jag säger att jag ska börja skriva igen, för inte ens jag orkar höra det igen ! skriver jag så skriver jag, gör jag de inte så .. you know what . Tänker inte heller dra nån "resume" eller vad de heter om saker som hänt för så mycket har väl inte hänt förmodligen.. haha tänker bara börja här rakt och nu !

Jag och Bella beställde en "one piece" typ förra veckan, så väntar ivrigt på att den ska komma snart. Tänk att ligga bakis i den och bara ha det bra en hel dag GUDOMLIGT skulle jag vilja säga ! Den är efterlängtad, och den borde komma nu i veckan tycker jag..

Som jag skrev på facebooken så är det ju 4 månader kvar till studenten ! någon som kan förstå de? inte jag.. Det roliga är att jag kommer ihåg när jag skulle börja här i Åre så skulle jag skriva blogg men de gick ju sådär.. och nu börjar jag igen, får la se hu det går ;)

byebye !


Trots att han ibland äter upp mitt liv så kan man inte låta bli att sakna han :) puss!

RSS 2.0