Hemma i valbo !

Ja nu har jag inte riktigt tid att skriva, men bara för att visa er att jag lever och är hemma från Italien, så gör jag ett snabbt inlägg. Ska nämligen iväg till Frida på fest eftersom hon fyllt 18 heela år :D Sen blir det utgång, får se om man kommer in då eftersom det är 20... irriterande ! men men sånt är livet.

puss&kram

Sthlm !

Vaknade 13:15 idag.. inte den bästa dagen att vakna så sent, eftersom vi hade en del att göra idag, som tex växla pengar, packa, hämta kameran hos brorsan och åka till ica maxi och köpa "vinter vit" haha ;) Iaf så klarade jag av att fickparkera första gången idag :D wihooo ! skit snyggt blev de ;)
Sen lyckades jag och bella att hitta hem till henne i Viksjö från Gävle haha sen måste ni önska oss lycka till att hitta till flygplatsen i skavsta imorn ! Åker ju nämligen till Italien med klassen då! :)
nu blir de mys framför beck hoppas jag ! pusss

Lyckad kväll !

Hade riktigt roligt igår, lagom kalas och bara en bra kväll sådär :) Började hos brorsan, satt där med musik och dricka, tänkte ju att det blev närmare därifrån till stan än från valbo.. Väldigt schysst av bror att låta oss sitta där :)

Idag blir det mys dag, ska nog ta en powernap snart, vaknade ju faktiskt halv nio pigg som man är ;) .. Tänkte att vi skulle gå på bio ikväll men de skippar vi, blir till att hyra en film och äta massa gott ist ! :D

puss&kram

fieesta !

Då har man haft all sin praktik för i år då, känns riktigt skönt. Känns även riktigt bra att det verkar som att jag skulle kunna få jobba där efter skolan ! :D skönt, slipper man ha jätte panik över det.. kan hoppas på att man får jobba där över sommaren iaf :)

Ska fira detta med utgång med bellsan idag ! möter Frida och hennes gäng på krogen sen , så det blir en ensam förfest med mig och bella hemma hos brorsan haha. Blir nog roligt ändå ;D

Nä måste hoppa in i duschen och sen peppa till lite ! känner mig seg.. come on !

Puss&kram!


Asså vad hände här.. två år sen... OMG !

Bellsan är här !

Nu har bengan bengtsson anlänt till valbo. Vi åkte till Java och skulle sätta oss och vara duktiga och skriva på rapporten till vårat projekt arbete, tror ni vi kom långt, nej...
Men men vi ska göra det ! vi måste !

faan bella sitter och leker med sin iphone 4... när ska min komma då?!?! dock inte iphone 4, kör på trean ja :)

Imorn blir det sista praktik dagen, och sedan utgång med Bella ! hoppas på en lyckad kväll.. ;)

puss&kram


sista försöket...

Ska man ta och göra ett sista försök att skriva blogg.. vet inte om det är värt det, men på kvällarna blir jag så sugen på att skriva ibland, men sen andra dagen kan det bara dra åt .... ja ni förstår :)

uppdatering :
14/8 - 27/9 Portugal ! loove it!
sedan kom jag hem och va ledig en vecka
Fick morfars bil ! :D
Beställde en iphone för två veckor sen, väntar fortfarande.....
Praktik två veckor.
Imorn kommer bellsan till gävle !
På måndag åker vi till Italien
höstlov
Åre!

Ungefär så har det sett / ser det ut för mig just nu :)

Iaf när om jag får min iphone nångång ! så blir det lättare att lägga upp bilder och grejer också, för ni bara måste ju se go grabben Elias som jag har blivit moster åt ! världens goaste kille ! :D

ska passa på att säga att jag saknar mina vänner upp i Åre ! simone och jennie, och bella då men henne träffar jag imorn :) puss på er ses på måndag !

puss&kram


RSS 2.0