Bakat

Heeejsan !

Eftersom det trots allt var första advent igår så bestämde vi oss för att baka lite julfika, lussebullar med julmust (Y) Bestämde att vi skulle göra det alla adventdagar men får väl se hur det blir med den saken :P

Bakade iaf hemma hos Jennie, och jaa bullarna blev väl ganska bra, förutom att vissa blev en enda stor smet i ugnen, allt flöt liksom ihop, såg inte så gott ut :P

Kikar på paradise nu, och sen kommer Bella och sover med mig :)



Mogna tjejer som bakar ;)


Första advent?

Jag kan trösta dig Elina om att jag inte heller har ett enda julpynt här hemma ;) Inte mycket till julkänsla heller för den delen, kollade iof på "tomten är far till alla barnen" igår med Bella, men sen är det ganska så tomt. Har inte ens fikat nått julfika.
Tänkte bara påpeka det eftersom man ser på face att nästan alla har fikat bakat eller vad de nu kan vara, men Elina du är inte ensam! haha pusspåer!



Haha tar även en skitful bild från google (Y)

Blandade känslor

Allting går upp och ner just nu. Gick inte till skolan idag för jag kände inte för det.
På ett sätt är det skönt att vara själv men jag orkar inte vara det för länge, då tänker man bara mer på allting och det blir bara jobbigare. Som på eftermiddagen idag så var jag riktigt less och riktigt trött och kände verkligen inte för nånting! Men träffade iaf Bella och hon kan då få en på bra humör :) Så imorn ska jag gå till skolan, det kommer nog kännas bättre då.
Kikade på sex and the city filmen nu ikväll också, de va ju inte helt fel. men nu blir de snart sängen, fast å andra sidan börjar jag inte förens 9:40 imorn skönt!

puss&kram

R.I.P

R.I.P
mormor
Älskar dig!

Åker hem nästa helg för att gå på begravning, kan inte förstå att det är mormor som inte finns längre, men hon mådde dåligt och det var nog skönast för henne att det blev såhär. Vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att jag saknar henne.

puss&kram ta hand om er!

Deprimerad...

Jag känner inte för nånting just nu! Såfort jag kom hem idag gick jag och la mig i soffan och sov, men när man vaknar finns de ju inte mycket lust för nånting.. Jag har en massa disk sen i helgen som jag inte har diskat än. Yummi!...
Har läxa, eller ja prov på fredag och känner mig inte alls redo för de, men ska gå till Simone nu och göra en massa frågor så efter de kanske de iaf känns bättre.. Sen fick jag läxa i engelska idag som ska vara tills imorn :O vafan.. vill inte ens läsa engelska längre !!Nog ett av dom värsta ämnena.. inte hjälpte de att man gick engelska skolan heller, kan inte ett sk*t !

näe usch.. nu ska jag inte skriva mer det här, va väl inte ett dugg uppmuntrande men det känns ändå bra att skriva de!


fick en "present" av bella i helgen, haha reflexer men det är riktigt bra att ha ;)



Heelg !

Hej hopp!

Vet inte varför men de känns så grymt skönt med helg ! Gjorde provet idag också och de känns sådär, eller ja jag vet faktiskt inte, en del kändes bra men ändå inte, jaja får se hur det går :)

Tjejerna kommer till mig ikväll så ska vi käka lite toast med skagen och grejer, sen får vi se hur kvällen slutar :)

Nu blir de duschen puss



Träna sen basta

Känner mig som ny kan man nästan säga, började med att sola lite innan jag tränade, sen efter träningen så bastade vi, riktigt skönt faktiskt :) och om inte annat så va de ju faktiskt riktigt roligt, en hel del skratt ;D

Ska väl läsa igenom de sista om fiskfond och kalvfond och de jag nu har prov på imorn, innan jag ska sova.

Imorn är det fredag ! jag blir så glad, ska vara med Bella Simone och Jennie, vilken skräll va? ;) Men det känns faktiskt som att det va länge sen vi fyra var med varann nu så det ska bli riktigt roligt imorn :)


puss&kram


Tjohoo

Hejsan ! ser att antalet som läser min blogg är en aning blandad, ibland typ tre pers men nu va de hela tio stycken, roligt ;D

Iaf så va jag och Simone och skulle kolla upp om det finns nå extra jobb här i vinter, alla säger att dom behöver men jag tycker inte ett enda ställe har öppet nu :P Säsongen har iof inte börjat än men iaf. Det är på G, har ju ett jobb vi ska ringa på måndag, får se hur det slutar, annars är det väl bara att kolla vidare. Ska upp till fjällgården såfort bergbanan börjar gå igen ;)

Imorn är det äntligen freeedag igen ! guuud va skönt, men har ett prov jag måste plugga till, och det ska jag sätta mig med nu faktiskt :)


Har ju aldrig nå bilder att lägga ut, tråkigt men därför blir de en sån här bild idag..

Så sjukt irriterande !

Heej alla mina läsare ! *host*

Jaja ni som fortfarande läser mig blogg då och då ;) Mitt internet börjar tröttna lite tror jag, det är nånting som är fel iaf.. Va skit segt igår och funkade helt OK tidigare idag, men nu på kvällen håller de fan på att somna tror jag , så irriterande, allt är as segt, speciellt face och bloggkoll, de ända roliga typ :P

Nu har jag bestämt vilka dagar jag ska träna på och de är riktigt skönt, då vet jag liksom och då om jag inte går och tränar dom dagarna jag har tänkt, så känns de ju som att jag fuskar och de vill jag ju inte, ska fan få bort de här onödiga man har ;)
Blir iaf Mån, Tis, Tor och Sön :)
Sen måste jag väl plugga lite då och då, men gjorde faktiskt de idag :P

Fick höra en tråkig grej idag också och de va att mormor inte mår så där jätte bra, och sover därför på sjukan idag, men hoppas verkligen att hon mår bättre snart! :)

pusspåer !

Äntligen

Weei gick till gymmet idag och tränade lite, shit va länge sen de va känns de som, och de va de också :P men tog de lite lungt idag iaf, har väl tappat all konditon som man lyckades bättra på men nu är de väl nere på 0 igen.. :P Aja ska köra lite på bandet imorn iaf, så får vi se hur de går att springa :)

De jag gruvar mig över nu är att jag måste gå upp för att ta tjugo över 7 bussen imorn! jag vill inte.. usch jag måste gå och lägga mig snart tror jag, annars kommer jag aldrig upp!

godnatt

Kvällens höjdpunkt

De va den söndagen de. Har träffat Simone som btw kom upp idag, och Bella såklart :) Lika trevligt som vanligt, men imorn börjar skolan, jobbigt att gå upp tidigt igen men men :P

Fick reda på idag att syrran ska få se min idol.. dvs Magnus Betnér som kommer till Gävle den 28 , hur klockren är inte han ! jag vill också se ju, haha men appropå klockren, läste Katrin Zytomierskas blogg där hon hade en video blogg, hahah kolla in den! så himla rolig.
Nova: jag önskar att alla ska ha de bra, alla som är fattiga ska få bo nångonstans och ha de bra osv
Katrin: Jag önskar mig en jätte stor diamant ring..
Bingo: Okeej..

haha måste se den för att förstå ;)

Nej nu blir de snart kvällens höjdpunkt paradise hotel nämligen ! jippii ;D


puss


Åre

Nu har jag kommit upp till Åre igen, och f*n va tunga väskor jag skulle släpa på då, inte OK när man ska byta till buss från tåg, blev ju skit jobbigt att gå där med alla väskor + en massa snö, eller en massa men de va snö iaf :P
Har inte packat upp än men ska väl börja med de eller så gör jag de imorn, har umgåtts med bella och bettan nu ikväll och pratat en massa ! Om allt möjligt men de va trevligt, roligt att träffa dom igen :)


pusspåer så länge :)

Onsdag

Bara två dagar kvar av prakiken nu, känns både bra och dåligt, skönt att slippa gå upp så tidigt ! de är jobbigt :( men får iaf sova hos syrran inatt igen.

Övningskörde nu lite innan jag åkte hit och f*n va bra de gick :D faktiskt, jag hatar att starta i uppförsbacke, men idag känns de som att allt vände, de gick riktigt bra ! och gjorde om de flera gånger och klarade de alla gånger :) riktigt härligt, men ska väl inte hoppas på för mycket nu, nästa gång vet man ju aldrig hur de går , men de känns bra iaf.

Träffade Frida
idag, och vi har inte alls setts mycket nu när jag har varit hemma.. de här va andra gången på tre veckor typ :P tråkigt tycker jag, men de är sig likt när vi träffas iaf :)

Om en timme börjar kvällens höjdpunkt "greys" ;D pusspåer!

Klippt mig

Idag äntligen klippte jag mig! Känns mycket fräschare nu, klippte upp de faktiskt ;) och va ju tvungen att ta lite på längden, men hellre de än att de skulle hänga som en j*vla trasa på skallen, nej tack.
Nu känns de bättre :)

Guud va fort de går, men de säger jag ju alltid... men nu är vi inne på sista veckan sen åker jag till Åre igen på lördag, känns ändå ganska bra, ska bli roligt att träffa my girlfriends igen ;)

Men nu ska jag ringa Soofie, sen ikväll blir det desperate! loove it !
pusspuss



Det gick fort

Gick himla fort idag på praktiken, började 3 och fick sluta 8, riktigt skönt :) Sitter hemma hos syrran nu som vanligt kan man nästan säga, men börjar ju 8 imorn så de är skönt att sova i stan då.
Sitter och kikar på grannfejden nu, haha ganska roligt ju, kul att se vad folk kan bli irriterade över :P

puss på er!

Snart dags

Att börja gå till bussen då... F*n vad jag hatar att gå den här vägen, 2 kilometer till bussen är ju bara föör långt ! bussen går halv tre och måste gå snart, känns tungt men så är det, sover iaf hos syrran ikväll då blir de närma och bra till praktiken imorn :)

Imorn ska jag btw klippa mig ! äntligen! mitt hår bara hänger nu, riktigt tråkigt men imorn ska de fixas :)

puss

Ny vecka

Dålig uppdatering och som vanligt då vet jag inte vad jag ska skriva riktigt.. Vad hände i helgen? Jo i fredags så hmm just ja mådde jag riktigt dåligt ! så jag låg bara hemma, sen i lördags va de lite partaj hos Elinas boyfriend Felix, de va riktigt trevligt :)
Igår söndag hände de väl inge speciellt, farsdag va de ju och jag hade faktiskt köpt en present till pappa bild kommer här nere.
Va ju även på köpis med mamma och syrran och då köpte jag nya skor eftersom mina har typ gått sönder :( köpte iaf ett par uggs! trodde jag aldrig men dom är ju riktigt sköna och mysiga :) Så nu har jag jacka och skor :)





Såhär glad va syrran när hon fick fika ;)

Pappas present


Ett andra försök

Till att byta stav i tungan, nu ska den fan sitta där! Jag ska inte äta nånting på ett tag nu så ska vi se om kula sitter kvar ;) känns ju så mycket skönare med en kortare stav :)

Va f*n

Ååh nyss kändes de skit bra för jag hade bytt piercing i tungan, den kändes knappt as skönt! MEN vad händer, joo jag åt ett chips så känner jag att kulan är borta sen har jag svalt den :O FAAAN ! så nu bytte jag tillbaka till den två meter långa staven, jag får nog vänta ett tag till :P vilken skräll att de skulle hända bara för att jag åt nånting ;) haha...

jaja hemma hos syster yster idag igen, men imorn är det freeedag ! äntligen, fan va jag ska soova i helgen, underbart :)
puss

Övningskörare...

HAHA, jag kan inte låta bli att skratta när jag ser dom, även fast jag är en själv haha men man måste ju få skratta åt vissa ;D blinkar höger, svänger vänster.. motorstopp hit och dit, (men de ska jag inte säga nått om) men jaa, parkeringar ska man inte prata om haha så roligt ;D

nej nu ska jag kolla på fråga olle, sen blir de soova, börjar ju halv åtta imorn ! men sover i stan hos syrran skönt :)

Godnatt

Jag saknar..

Gymmet ! haha låter kanske lite konsitigt men jag saknar att träna, det är ju så j*vla kallt ute så hur kul är det att gå ut och springa? Fick sluta tidigt idag från praktiken så tänkte jag om jag skulle göra ett ryck när jag kom hem, men på vägen hem höll jag ju på att frysa ihjäl så de får nog vänta..

Jag måste klippa mig snart, jobbigt.. men iaf Elina måste följa med eftersom jag tänkte gå dit där hon klipper sig, hon är ju snygg i håret så jag måste väl bli de jag med ;)


Hemma hos..

Syster yster, Slutade praktiken fyra idag så jag och syrran gick på stan en sväng, köpte lite smink och inte mycket mer :P måste ta mig en funderare vad jag egentligen behöver för kläder innan jag köper något onödigt ;P Syrran shoppade på hon, härligt för henne :)

Sover hos Mimmi idag eftersom jag börjar halv åtta imorn :O och sover jag hemma måste jag ju gå upp as tidigt! typ halv sex, helt sjukt :P
jaja har precis färgat håret på Mimmi och vi började inte bråka :D helt otroligt, vi börjar alltid bråka annars men idag är vi på bra humör haha ;)

Praktik

Praktiken har börjat! Men fick sovmorron i morse så det började bra, fick börja 12 och sluta 8, men imorn börjar jag iaf tidigt klockan 8 och slutar 4, mycket härligare så man kan göra nånting efteråt. Imorn blir det stan med syrran, kanske man kan unna sig nånting nytt imorn ;)

Haha jag fick sms av Frida idag och hon tycker då inte att jag ska klippa upp håret, och sen komenterade Natta också att jag ska ha de mörkt och långt ;D Och mörkt är de ju, men ska se hur jag klipper mig, jag ska verkligen ta så lite som möjligt på längden men måste iaf fräscha till de :P Elina ska visa mig i veckan vart hon klipper sig så ska jag nog gå dit :)


Lite trevlig fakta sådär ;) nu ska jag kika på lite tv sen soova så jag kommer upp imorn puss

Söndag

Kanske ska börja med att säga att gårdagen va väl.. ganska så lyckad iaf, alla va väl liite för peppade och då brukar de ju inte bli såå roligt som man tänkt sig, men jag tror ändå dom flesta är nöjda :) Har ju inte den bästa kameran på mobilen så inga bilder än, men de kommer väl senare :P

Det va de lovet de, nu börjar praktiken imorn i två veckor. Börjar 12 imorn så de blir ju iaf sovmorron skönt! Nej nu ska jag fortsätta att göra ingenting, skooj :)

ps, stämmningen här hemma är inte den bästa..



RSS 2.0