Söndag

Kan börja med och berätta vad som hänt i helgen, i fredags åkte vi till järpen, haha kul att vi åker till järpen när vi precis har flyttat där ifrån ;) men men de hände ju inget i åre så va det fest hos "dansken" jätte mycket folk va de och vi åkte dit, de va väl roligt men åkte hem ganska fort igen :P
Igår (lördag) hände de inte mycket, sov för det mesta hela dagen, men sånna dagar måste man också ha, tog de bara lungt och kikade på ice age senare med simone, bella och eric, haha den filmen är ju grym!

Och idag har jag vart duktig och tvättat ! inte de roligaste men de behövdes :) måste egentligen handla också men det får nog bli efter att jag har tränat, för de ska jag göra om ca tio minuter :)
Ikväll blir det "gangster" på tv, sist jag såg den va de på bio med min kära syster, och då va den ju bra så får väl se hur den är nu då, vissa filmer är ju bättre på bio  :P

Sen kommer markus upp idag med min dammsugare och mixer ! får se om jag ska hämta de ikväll då eller hur det blir :)

Nu måste jag gå till gymmet! vi hörs bitches!

En kväll med Simone

Godkväll!
Simone kom förbi en sväng nu ikväll, satt och åt mariekex och drack saft, och självklart pratade en massa, mysigt va de iaf :) Hon gick för ett tag sen, och vad ser jag? jo att det är scary movie på tv ! weei, dom är så sjuk så de blir roligt ! Ska kika på de nu sen blir de väl till att sova, har faktist lite sovmorron imorn, börjar nio! skönt kan sova typ en halv timme längre, alltid nått :)
Får se om det blir nå paradise ikväll, de är ju torsdag och nån ska väl åka ut idag? så det kanske är värt att kolla på de, men får se.

pusspåer

Tränat

Hejsan hejsan!

Kom precis hem från gymmet, tränade en snabbis skulle jag vilja säga men de räckte iaf, körde ben så det räcker får hoppas på träningsverk imorn ;) Ställde mig på vågen där på gymmet och det var en riktigt glad överraskning haha, vill tyvärr inte avslöja vad de stod ;)

Hade som sagt kök idag också, men idag va Jocke sjuk så jag fick göra förrätterna själv ! men det gick över förvånat riktigt bra faktist.

Pratade med mamma nyss också och dom  har köpt en rosa damsugare och en rosa mixer åt mig, kan de bli bättre? ;D Damsugaren som jag fick med här i lägenheten är ju inget att skryta om, funkar ju knappt...

Men nu måste jag duscha sen får vi se vad som händer ikväll, imorn är det fredag, härligt härligt får se vad som händer i helgen då :)

pusspåer

Födelsedag hit och dit

tjohoo!

Idag har både Bella, Simone och Ida fyllt år grattis till dom, äntligen 17 år, bara ett år kvar till 18 ! :D börjar planera den dagen redan nästan,  fiiina drinkar den dan man fyller ;D
Vi gick iaf ut och åt på broken ett helt gäng va vi men orkar inte skriva alla ;P men trevligt va de iaf.

Har glömt att skriva att vi börjat skolan, och allt är redan igång, lika bra att köra på! Och de bästa är jag inte har nå mer matte ! I LOVE IT !
 Har börjat med kök och där gjorde jag förrätt idag tsm med Jocke, gick väl sådär för mig, är så osäker när de gäller kök men en soppa blev de tillslut iaf :P
Helt slut när jag kom hem så la mig på soffan och sov två timmar, sköönt ! frågan är väl om jag kommer kunna sova nu ikväll? men det ska nog inte vara några problem :)

Hoppas ni där hemma har det bra också, hört att de va dåligt väder, solen har kommit till Åre wiihoo ;)

Avsluta med en film kanske? jaa så får det nog bli, godnatt med er puss



Grattis snyggingar !:) (tyvärr fick jag också vara med på bilden ;)

Onsdagkväll

De går lite segt med min blogg måste jag säga, vet inte riktigt om jag ska fortsätta skriva eller inte, men gör några försök till :P

Har kikat på beck nu ikväll, nån gammal film som jag aldrig sett, men bra va den iaf och självklart som i alla andra filmer så är det Gunvald Larsson som gör att den blir värd att kika på !
Har umgåtts med Pyjamas, Jasmine och Bella idag iaf, har vart riktigt fint väder och vi satte oss på dhalbom på ute serveringen och passade på att sola lite, riktigt skönt va de. Sen gick vi upp till tu skolan alltså och bara chillade lite på pyjamas balkong :)

Kollade upp gymkortet idag också, och imorn ska jag betala de, och som vanligt mår aldrig plånkan bra när man ska fixa ett gymkort, men jag menar de är ju värt de !
Och som vanligt avslutas självklart kvällen med paradise! såå bra, men de måste ju vara slut snart, har väl hållt på lite väl länge måste jag säga...



Imorn kommer Jennie och Simone upp också! skooj ! saknat er bitches ;D

Ha en bra kväll! puss


Middag med bella

Goddag goddag!

Usch vilken seg morron, har bara legat i soffan och kikat på friidrott, hann somna om några gånger också. Men de är skönt att bara ta de lungt, har precis diskat och redan hunnit haft sönder ett glas... men det blir till att köpa ett nytt bara:)

Nu till de roliga, jag och bella gjorde en jätte god middag igår, kött,pommes och bea ganska enkelt men det blev super gott iaf ! (Y)
Vi satt här med bellas rosa mjukis dress och jag med min blåa, guud va snygga vi va ;) haha och bella matchade mitt badrum, hon liksom flöt in där med sin rosa dress eftersom jag har det ganska rosa där inne, bjuder på en bild här





Vi har alltid lika roligt när vi träffas... ;)



Just ja , jag får inte glömma bort att jag va ju med frida och hennes kille david här om dagen, och såhär kan de se ut när frida myser med sin boyfriend ;D



vi hörs! pusspåer!


Riktiga hemmafruar

Hej hopp!

Nu har pappa åkt och jag sitter här själv och lyssnar på musik, och tvättar, pratade precis med bella också och hon tvättade också, haha vilka hemmafruar vi blir, saknas bara en rik man så är man en riktig hemmafru ;)
Näe men det känns riktigt bra, ska ta och duscha och göra mig i ordning sen träffa Bella :)

Nu har jag inte tid att sitta här längre, måste diska också... värsta som finns! aja

Pusspåer!

Back in Åre

Go kväll !

Efter att jag nu har kört från Gävle till Åre så sitter jag äntligen i min lilla lägenhet som jag ska bo i nu under året, trivs redan kanon :) Nu är nästan allting på plats förutom alla mina kläder, men jag ska ju ha nånting att göra imorn också så det får jag göra imorn, sen ska även jag och Bella ha en riktigt fin middag hade vi tänkt, vi måste ju fira att vi har våra egna lägenheter nu haha ;)

Ska väl egentligen inte säga att jag gjort så mycket, det är ju trots allt pappa som har fixat allt här, satt upp allt på väggarna osv, men de va ju därför han fick följa med också ;) mohaha

Ska kika lite på tv nu, sen blir det nog sova.

Puss på er!

Köra bil

Ååh de är så roligt att köra bil ! Väntar bara på att få eget körtkort så man kan köra när man vill :D Men det är ju ett tag kvar, och en hel del pluggande kvar också, började små läsa lite idag, men det slutade med att jag somnade på soffan... haha men ska börja seriöst lite senare.

Fick iaf köra in till stan idag, skulle till banken och sätta in pengar ! weei så roligt när man får tillbaka skattepengar :)

Börjat packa har jag gjort också, kläderna ligger nu i resväskor men allt är absolut inte klart, men alltid bra att börja tvätta och sånt i tid. Funderar på om allt kommer få plats i bilen, den kommer bli full igen ! tredje gången nu. Ska ju in med puffen som jag köpt haha den tar ju lite plats. Får visa bilder sen när allt är klart i lägenheten uppe i Åre, så får ni se hur fint jag har de ! ;)

snart blir de maat, vi hörs ! puss

Det blev..

En härlig och lång promenad igår kväll, gick hem, duschade och skulle sen kika på film med mamma och pappa, men somnade på soffan efter ungefär en kvart så det var ju bara att gå och lägga sig, blev riktigt tidigt, gick och la mig runt 10 :O inte vanligt när det är sommarlov, missade till och med "paradise" inte bra, får kika idag ist.

Har nyss varit på köpis med syrran, köpte en jacka och en tröja, kul att både jag och syrran köpte lika jacka ;) men å andra sidan så ses vi ju inte så mycket sen när jag börjar skolan..

Allt för denna gång, see ya later aligator!


Sommarlov från bloggen

Sådär ja, kanske dags att skriva lite blogg igen då, har inte riktigt orkat nu under sommaren vet inte varför men så blev de iaf :P Men snart är ju sommar lovet slut, helt sjukt men så är det, och på söndag eller måndag åker jag upp till Åre igen :)
Väntar på nån ny design här i bloggen också, har pratat med Ia och hon skulle fixa det när hon hade tid.

Iaf så va jag Mimmi, mamma och pappa i sthlm idag, gick och kikade lite på stan först sen skulle jag och Mimmi till grönan, sjukt mycket folk, eller ja så är det väl alltid men det känns som att mestadels tid gick åt till att stå i kö... mindre roligt måste jag säga, sen började det spö regna! så varken jag eller Mimmi hade lust att vara kvar, jag åkte inte ens "insanse" men men den såg as läskig ut ändå så ;)

Tänkte snart ut och springa eller gå en lång promenad.
˜Soo long suckers ;) ˜

RSS 2.0