Halloween!

Hej och hå, håller på att fixa mig nu så jag sen kan åka in till stan till Elina där allting börjar :) Vi tänkte käka där , de blir sushi för mig och Elina, goodie! och samtidigt göra oss helt klara där dvs med utklädningskläderna, sen går vi vidare mot deras klasskompis Emma :)

Måste bara tillägga att jag nu har färgat håret! det blev mörkt som vanligt haha, men jag ska börja ett "projket" i vår, och då ska de bli ljusare ;)
Åt en jätte god smörgåstårta idag också som syrran har gjort som tack för att pappa tapetserade hennes lägenhet :)


What happens in Vegas

Är nog en av dom bästa filmer jag vet, och just nu börjar den snart på canal + ! härligt att avsluta en fredagskväll med en så bra film ;D


Fjällräven

JAAA jag hittade en jacka idag! helt plötsligt. Jag och mamma var på väg in mot stan, hon skulle bowla och jag till coffee house, så går vi förbi naturkompaniet så frågar mamma om vi ska gå in och kolla, så hittade jag en perfekt fjällräven jacka, så vi köpte den :) Har en jätte mysig och stor luva, passar bra där uppe i Åre sen i vinter, vilket de kommer vara typ om tre veckor när jag åker upp igen :P

Har ingen bild nu, men de kommer väl senare :)

Stan

Snart dags att åka in till stan och träffa tjejerna, tänkte bara ta en fika eftersom vi är för små för att bara sitta och ta en good drink ;) Men snart så, ungefär ett halv år kvar tills jag blir 18 ! Aja får sluta drömma nu och ska börja göra mig klar :)

puss



Fina tjejer för ett år sen ;D

Goo morgon!

Det är freedag och dom flesta hoppar av glädje för att det är deras sista arbets dag på veckan :D haha dock är inte jag en av dom, utan den här dagen ser nästan likadan ut som alla andra dagar har gjort den här veckan, men det känns ändå bra att det är fredag! :)

Pappa slutar tidigt idag så vi ska åka till farmor och farfars grav, brukar vara väldigt fint där när de är halloween, de lyser så mycket överallt sen när de blir mörkt.

Nej nu måste jag göra mig klar! soo long bitches

Att klä ut sig..

Är inte det bästa jag vet! Men det måste göras ibland tyvärr ;) Men iaf så va jag på stan med Sofie och Elina och jag ska nu vara en liten mus på lördag , haha vad tror ni om de? Sofie ska vara hippie och Elina en riktig tönt, haha klockrena kläder!
Först hade jag inte alls tänkt att klä ut mig, men nu blev de så iaf och jag är laddad så hoppas det blir roligt , men de tror jag :)

Mamma är borta ikväll och eftersom pappa inte är nån kock så blir de pizza idag, mums! Det går faktiskt ganska bra att äta nu, de är skönt de :)




Nya John Lennon ;)


haha mjölkbonden Elina ;)


Detta blir Elinas outfit på lördag ;) I like it!

Beslutsångest!

Jag vet inte hur jag ska göra med mit HÅR ! Jag har funderat på att färga ljusare slingor och klippa upp de en del.. Men jag kanske vill ha kvar de mörka och bara klippa upp det, de skulle bli billigare också...
Hmm ååh jag får panik! Jag vill göra nått nytt, men det kanske räcker med att klippa sig, men jag vill inte få det för kort heller ! Jag måste hitta en bra frisör eftersom hon som jag gick till inte jobbar kvar på samma ställe.. tråkigt :(



Hmm...

Rastlös!

Det är väl jobbigt att vara de :P bara sitter här och glor, kollar lite på gossipgirl och kollar runt på face.. Näe kan inte pappa komma hem så kanske vi kan köra lite bil idag :D de är så roligt !

Kanske ska träffa sofie senare ikväll iaf. Jo så måste de nog bli, annars måste jag åka och umgås med syrran eller nått, för att sitta hemma hela kvällen känns sådär ;P Men å andra sidan är de "sex and the city" filmen på tv så isf kikar jag på den :P jaja de visar sig.

Ska vara duktig

Nått som är säkert är ju att jag inte behöver nån väckarklocka längre, jag har vaknat tio varje dag nu :P Fast ganska skönt att vara uppe i tid ändå, ska faktiskt vara snäll mot mamma idag och ska dammsuga hela huset, weei va roligt ;) Sen kanske man ska ta sig en promenad och gå och sola lite, inte helt fel tycker jag :)

Tungan är fortfarande svullen, jag börjar bli trött på de nu.. skit svårt att äta ju, blir yoghurt till frukost idag igen :P



Hmm

Haha shit, känns som att de va länge sen jag va hemma när jag idag inte ens hittade vart bussen gick ifrån. Va inne i stan och skulle åka hem, så har dom bytt ställe där bussen går ifrån :O varför, de kan man ju undra... Men ringde Frida så sa hon att den va flyttad liten bit bara, haha kännde mig som en turist ;P

Ångest har jag också.. pga att jag behöver köpa en jacka och att jag måste klippa mig, jag vill gå ut och käka med tjejerna på fredag, en ny maskara skulle jag behöva också.. haha vafan jag behöver ett jobb känner jag nu ;P


Nej nu ska vi snart ut och övningsköra lite i mörkret, snäll som jag är så kom jag på att vi kan åka och hämta syrran som slutar jobba kvart över 8 :)

puss

Vaccin

Nej nu har jag bestämt mig, de här med vaccin för svin influensan är ingenting för mig! De är nästan Simone ett levande bevis på, hon tog nämligen de här och hon har haft ont i armen nu i två dagar.. Sen är de fler som har ont och grejer efter de här så jag tror faktiskt att jag kommer må bättre om jag inte gör de, så jag har bestämt mig. Jag gör det inte.

Haha läskigt ändå, tänk om jag skulle bli sjuk då kommer jag ju ångra mig, men nej jag tror faktiskt inte de, såhär får de bli. Ville bara ha det sagt :) puss



Nej tack min arm mår bra och behöver ingen bula så att de gör ont ;) kram på dig simone hoppas de blir bättre snart :D

Svullen

Min tunga är svullen och det är jobbigt ! sitter och käkar is nu så de kanske går ner lite, men de verkar gå trögt :P Tänkte att jag skulle försöka få i mig lite yoghurt iaf till frukost får väl se hur de går, kan väl inte vara så svårt :)

Idag har jag inte en aning om vad som händer, tänkte iaf hälsa på mormor sen ska jag höra vad frida, sofie och elina gör idag, kanske hinner träffas en stund på stan? :)



Hål i tungan

Japp då har jag tagit hål i tungan, känns som att jag har två liter saliv i munnen, och tungan är lite svullen, men syrran säger att den nog kommer svullna mer imorn, jobbigt :P men de går ju över snart hoppas jag :D




Hemma i valbo!

Äntligen hemma! inte för att jag inte har trivts i sthlm, men för att jag har inte varit hemma på mer än två månader! shit, länge sen, jag åkte upp till Åre den 16 augusti och har inte varit hemma förns nu, känns skönt nu iaf :)

Åkte till syrran och fikade lite direkt när jag kom hem, sen åt vi max, vilket tjockis dag ;) men snart blir de väl soppa i en vecka.. eftersom jag ska ta hål i tungan imorn :D japp så är de, är lite nervös faktiskt, tänk om jag inte kan prata sen haha måste öva ;) Syrran följer med och före de ska vi till Camilla och jag ska få träffa lilla Lucas :)

Snart blir de playa del sol :)

puss

jobb jobb jobb

Har jobbat från fem till ungefär tio, gick mycket fortare idag eftersom de fanns mycket mer att göra, och tur är väl de, annars står man ju bara där och ser dum ut :P men imorn blir de iaf buffén med bella och simone, iaf EN dag som vi börjar och slutar samtidigt :)

näe nu orkar jag inte skriva nå mer, pusspåer!

Börjar fem..

Jaa men va roligt att jag bella och simone fick lika tider... eller inte ! jag fick självklart helt olika, som idag till exempel, jag börjar fem och dom slutar tre :O men tur är väl att Martin bor i sthlm nu, så ska faktiskt åka in till stan och träffa han :)
Har tyvärr inga pengar att shoppa för annars hade jag köpt ett par skit snygga skor som jag hittade igår när vi gick på stan, vi va ledig igår, alla tre faktiskt :) men å andra sidan när ska jag använda dom där skorna.. typ en gång och de skulle bli på nyår haha sån är jag.. :P

näe nu ska jag göra mig iordning för storstan ;) pusspåer snart ses vi där hemma! :D



Super good brownie!


haha fina tjejer ;)

Stockholm open

Yes jag klarade idag att åka från gärdet, eller ja kungliga tennishallen, till viksjö som ligger i jakobsberg helt ensam, de ni ;) trodde jag skulle åka vilse men det gick bra. Fick ju åka själv hem efter att jag hade jobbat eftersom bella och simone jobbar ända till nio ikväll.

Va ett tag sen jag satt vid min äskling dvs datorn ;) men iaf så kom vi ju till sthlm i fredags och nu i helgen har vi träffat bellas alla kompisar som är riktigt härliga :)

Har inte vart så mycket folk där vi jobbat men det kommer komma mer senare i veckan då dom roliga matcherna drar igång, tråkigt att man inte är intresserad av tennis bara, haha känner ju inte igen en ända spelare ;P

Nä nu ska jag kolla på "vem kan slå filip och fredrik" och vänta på bella och simone :) pusspåer !


har tyvärr inga roliga bilder, ska se till att ta i veckan

Packar

Att packa är inte riktigt min grej, OK när man ska utomlands då älskar jag att packa! men nu, nu ska jag till sthlm och sen hem, de är bara en massa kläder och jobbigt med tunga väskor. Sen har jag försökt packa sen ungefär halv sex och inte alls kommit långt, fastande framför facebook, bloggkoll osv.. haha nej jobbigt men jag måste ! så snart ska jag göra ett ryck :)

Skolfoto imorn

Bläää ! Fick reda på idag att vi ska ha skolfoto imorn, jag hatar de, OK när man gick i typ femman men inte nu, jag vill ändå inte köpa nå kort :P men ska väl vara med ändå imorn då, men usch jag tycker inte om de..


Sådär ska jag se ut imorn ;)

Ibland har jag tur !

"jag har sån tur ibland" tänk er när Maria Montasami säger det, sådär segt ;) haha iaf, jag klarade min tvätt ! tvättade om de vita på engång, förutom en tröja som fortfarande är liiite ljusblå sådär, men iaf de andra klarade sig och blev vit igen :D

Måste ju tvätta eftersom imorn ska jag börja packa tills sthlm open på fredag :D längtar!

Aja allt jag hade att säga just nu :) pusspuss

Min tvätt :(

Åh stor suck ! Fick för mig att tvätta vitt linne och t-shirt med mina ljusblåa jeans, tänkte väl inte att dom skulle färga nånting, sen visaar de sig att de är blåa fläckar överallt på linnet och de, men en tröja klarade sig, förstår mig inte på tvätten ibland.. Nej nu vill jag hem så mamma kan göra de där ett tag :D

aja life goes on
puss

Det vi alla väntat på..

DESPERATE HOUSEWIVES! Ofc !

Hej hopp

Vakande nyss, och guuud va skönt de va att sova två timmar bara sådär :) som NY haha, låter som att jag aldrig har sovit förr ;) men nu måste jag bara slänga in en tvätt sen ska jag svara på nå frågor på svenskan. 
hörs då!



Jag bjuder på den ;)

Powernap

Egentligen slutar jag inte såhär tidigt, men eftersom vi har sån j*vla lång håltimme så orkade inte jag vänta på att engelskan skulle börja. Vi hade lunch typ halv tolv så börjar engelskan kvart över 2 :O vem fan sitter och väntar såå länge, nej inte jag iaf, inte idag. Gjorde klart en svenska uppgift idag iaf. Men nu blir det en powernap sen ska jag plugga och träna (Y)
puss

Bilden va ett tag sen :P

Dålig uppdatering

Tyvärr... har haft såå fullt upp nu att jag helt och hållet glömt bort att skriva ;) haha nej men ibland orkar jag bara inte, men så känner jag för att skriva helt plötsligt :P

Direkt efter skolan gick jag hem och bytte om för att gå och träna, tränade inte alls länge men alltig något. Sen åt vi jätte goood middag hos Bella! typ köttfärst och massa grejer där i , blandat med ris och creme fraice, ska ta receptet kanske jag kan bjuda mamma och pappa ;)

Bara några få dagar kvar tills vi åker till sthlm open nu! jag längtar för efter de är det lov och jag blir hemma tre veckor, längtar heem nu!

Något jag inte tycker om är att jag missar Fridas födelsedags middag :( grymt tråkigt, men jag hoppas hon sätter
en bild på mig där vid bordet så kan man ju låtssas att jag är där ;)

måste skärpa mig med skrivandet! soo long byebye bitches!

Ledig imorn

Hann inte skriva nånting igår för jag hade ju som sagt servering precis hela dagen skulle man kunna säga. Först va de skola, sen slutade vi tre så vid fyra skulle vi träffas igen och börja göra i ordning allt, så ca halv tolv va jag hemma kanske, senare till och med ;P
Men de gick bra och va riktigt roligt, Gurra och Martin hade verkligen gjort de bra alltiop så de va askalas :) 20 pers från skistar som käkade fem rätters, mycket trevligt.

Imorn är jag ledig! känns ju så sjukt skönt, men ska ändå upp i tid för vi tänkte åka in till östersund en sväng på dagen :)

Nu är simone på väg till mig så nu har jag inte tid med de här längre. Hörs då!

Sovdags?

Ska snart gå och lägga mig, måste ladda för en hel dag med servering imorn. Börjar servering i skolan sen ska jag och Bettan hjälpa till med Gurras och Martins projektarbete och servera till en middag som dom ordnat, ska bli riktigt roligt hoppas de går bra bara :)

sweetdreams :)

Lite smått hemlängtan..

Jaa jag erkänner att jag har lite hemlängtan nu, saknar er där hemma! Vill gå på stan med syrran och shoppa lite. Ta en fika och höra vad som hänt där hemma ;P självklart blir jag lite uppdaterad även här uppe men roligare att träffas och prata :) Men blir hemma tre veckor och nog ska vi hinna umgås då tjejer :D

Men men inget depp nu ! ska iväg och träna snart och sen blir de en kanon kväll eftersom "DESPERATE HOUSEWIVES! börjar idag !


Ner i diket

Jag har kommit på mig själv att jag slutar alltid att skriva blogg när de egentligen är nått roligt som händer, då man egentligen har nått att berätta haha smart där... Iaf så ska jag sammafatta helgen lite snabbt

Mamma var här och vi åkte till östersund i fredags och skulle shoppa lite, hittade lite smått och gott men tyvärr ingen jacka och skor som jag verkligen behöver! det får jag kolla på hemma ist.

I lördags jobbade jag och Bella på holiday, de va buffé i arenan och 500 pers skulle käka, så vi och några andra såklart höll koll på buffén sen plockade massa tallrikar, haha jag måste verkligen träna på de, fick ju träningsverk dagen efter... haha ;)

Sen idag ! Va jag på Tu så skulle Lennie, Gurra och Martin hem, så va tanken att jag skulle få åka med hem, men dom där får ju för sig att åka på lite "roadtrip" dock bara till björnen men iaf, och vad händer där.. självklart kör vi fast i nått dike där de va massa snö :O Stog där ett tag och jaa väntade på bergaren, kan inte ha varit roligt att betala de eller på 1200 spänn, men man får ju skylla sig lite själv ;) Men ingen kom ju till skada och de va lungt, kom hem och gick och la mig och sov, sen tränade jag, what a day :)




Sådär kan de gå :P

1 Oktober

Första oktober redan :O sjukt snabbt de går, snart är de höstlov också, skönt! Kände att jag va tvungen att skriva bara för att de va första oktober men har inte mycket att säga ;D förutom att jag och mamma va "nere på byn" haha, och kollade runt lite, köpte en tröja men blir nog mer shopping imorn då vi åker till östersund :) Sen blir de ut och käka på kvällen :)

Nu blir de idol sen sova, trött efter träningen. puss puss

RSS 2.0